maanantai 3. joulukuuta 2012Kangaskaupan löydöstä innostuneena tein "ihastuneet siilit" paidan. Satuin siis löytämään hyvänlaatuista sydäntrikoota, ja jottei olisi tullut liikaa sydämiä laitoin eteen yksiväristä ja oliivinvihreää. Niin ja tietysti siilit myös. Toiselle siilille ompelin vielä  koristeeksi kukkanapin. Ihan mukava oloasu tästä tuli.

 


Tein myös ruskeat collegehousut, näille löytyy kovasti käyttöä.  Olen vähän liian tehokkaasti kierrättänyt kaikki vanhat ja hyllyssä ei ole kuin muutamat sopivat.


Vielä sovituskuvaa.. Tässä varmaankin matkitaan minua, kuvataan siis kieli keskellä suuta :D Nyt kuvaaminen onkin kyllä aika haastavaa, kun valoa ei ole tarpeeksi edes keskellä päivää. Kuvat ovatkin aika huonoja, osan jouduin ottamaan ilman luonnonvaloa.


Ikean lattiavalaisimen varjostimesta inspiroituneena tein tälläisen tyllivarjostimen pöytävalaisin kokoa. Tästä tuli oikein kiva. Varjostin on toteutettu todella helposti vain leikkaamalla suikaleita tyllistä, ja solmimalla varjostinrungon alaosaan kiinni. Helppoa ja nopeaa :)Sama valot päällä. Kuva ei kyllä tee aivan oikeutta tälle. Valo siivilöityy mielestäni kauniisti ja pehmeästi. Eikä röyhelö erotu oikeasti noin, salamavalo korostaa sitä vähän liikaa.


Aivan viimehetkellä kovalla kiireellä toteutettu joulukalenteri. Tonttukangas on odottanut jo vuoden kaapissa. Tontut on leikelty puuvillakankaasta, ja ommeltu harmaan kankaan kanssa taskuiksi. Nämä taskut sitten ompelin pellavakankaalle. Itse olisin tykännyt vähän yksinkertaisemmasta, mutta lapsillehan tämä tulikin, ja onneksi sitä ei tarvitse kauaa katsella..Ihan hauskoja tonttukuvia kalenterista löytyy. Yllättävän paljon aikaa kului kalenterin ompeluun, vaikka ajattelin että äkkiähän tuon tekee. Olisi ehkä pitäny aloittaa ajoissa eikä viimeisenä yönä.

10 kommenttia:

 1. Iiik miten ihana siilipaita!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana siilipaita! Ja tuo lamppu näyttää kyllä tosi kivalta.

  VastaaPoista
 3. Onpas hellyyttävät siilit. Ja voi että, miten ihana lamppu <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kerttu, Eve, Heluna ja Heidu :)

  VastaaPoista
 5. Siilipaita on ihana! Lamppu ja kalenteri myös! :)

  VastaaPoista
 6. Tuon täytyy olla maailman ihanin paita!!! Ja kalenterikin on tosi hauska. Itse olen onnellinen, kun meillä riittää hyvin vielä riemua tuomaan partiolaisten joulukalenteri ;)

  VastaaPoista
 7. The Shirt is so cute! I love the application!
  And how sweet your Advent calender is, amazing! I love your creations!
  Best greets,
  Ena

  VastaaPoista