tiistai 25. joulukuuta 2012

Paketeista löytyi..
Itsetehty kissaneiti. Kaavatkin piirtelin itse, joten jännitys säilyi loppuun asti, kun yhtään ei tiennyt mitä tulee.. Kisu sai ylleen vaaleanpunasävyisen mekon pitsihelmalla.


Tämä kissaherra on ommeltu täältä löytyneillä kaavoilla. Materiaalina puuvillavelour. Kisusta taisi tulla vähän suunniteltua suurempi.

Kynille tilaa löytyy penaaleista. Molemmat on vuoritettu ja käytetty puuvillatilkkuja, mitä nyt sattui kaapeista löytymään. Hiiri on ommeltu suoralla tikkauksella ja kissa siksakilla. Hiirellä on helmet silminä sekä nenänä ja kissalla on silitettävä tähti koristeena. 


Muruneuloksesta tein vielä yhden pikkupussukan ilman vuorta. Voi, miten paljon oli suunnitelmissa ommella sitä ja tätä, mutta aika vähän ehdin kaiken jouluhässäkän keskellä istumaan koneella.

Oikein rentouttavaa joulunaikaa kaikille!


9 kommenttia:

 1. nomutta hyvinhän sinä olet ehtinyt ommella - hienoja nämä ovat ja varmasti mieluisia!

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja! Itsekin suunnittelin ompelevani ja neulovani paljon enemmän, mutta niin se joulu aina yllättää. Ensi vuonna aloitetaan sitten jo tammikuussa, eikö? ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos glenni ja Mieli :) Olisi ainakin ajoissa, jos heti tammikuussa aloittaisi :D Jotenkin sitä vaan aina suunnitelmissa saa enemmän aikaiseksi kuin oikeasti.. Myönnetään, on siinä vähän laiskuuttakin, ei sitä aina jaksa aloittaa..

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan ihanaisia tekosia :)!

  VastaaPoista
 5. Ihania :) Kyllä lahjansaajien kelpaa.

  VastaaPoista
 6. oi miten suloinen kissaneiti!!!

  VastaaPoista
 7. Ihania lahjoja! Varsinkin kissatyttönen hurmasi!

  VastaaPoista