sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

KameleonttiKameleontti "jahtaa" häntäänsä paidan etumuksessa..  Häntä kiertää takaa ja toimii samalla ikäänkuin vyönä.  Ihan hauskan mallinen päällä, mutta tarkkaan sai mittailla vyön / hännän pituutta.
 Paita takaa.
Tässä näkyy tuo häntäpää paremmin. Paita on trikoota ja kameleontti  velouria. Yläosa jäi jotenkin tyhjäksi, joten sinne lisäsin vielä ampiaisen lentelemään.Vyö on vähän lyhempi kuin paidan leveys. Oli muuten aika vaikea kääntää tuo oikeinpäin..

Sitten vähän muuta asiaa.. Olen tässä ihan vakavasti pohtinut pienen nettikaupan perustamista. Tekisin aluksi vain sivutoimisesti tuotteita myyntiin. Jos homma lähtisi kohtuudella etenemään, voisi asiaa sitten miettiä uudelleen.. Mahdollisesti voisin myöhemmin ommella myös tilauksesta.

Näin alkuun olin ajatellut ommella muutamaa kysytyintä vaatetta ja lisäksi esim. pussukoita, kasseja, ehkä myös jotain pikkujuttuja kuten pieniä pehmoja tai jotain.. Homma siis on vielä ihan ajatustasolla, joten kiitollisuudella otan vastaan neuvoja ja ideoita.. Paljonhan tässä on monenlaista pohdittavaa nimestä lähtien.. Alustavasti olin ajatellut jos saisi toiminimen pystyyn tässä kevään tai alkukesän aikana.

Todennäköisesti otan jotain muutakin myyntiin jossain vaiheessa ihan kannattavuuden vuoksi. Käsityö vie niin paljon aikaa, että olen hieman skeptinen elääkö sillä mitenkään.. No kuitenkin, jostainhan se on aloitettava, ja ajattelin aloittaa niistä vaatteista joista olen eniten saanut kyselyjä. Tietysti suunnitelmissa on myös uusien juttujen suunnittelu. Ensin pitäisi nimikin päättää. Omana tuotemerkkinä käyttämäni nimi on nykyään yrityksen käytössä (sillon ei vielä ollut, kun merkkejä tein ensikertaa) Joten uusi nimi ainakin pitää löytää.. Siksi en ole viitisnyt omia tuotelappujakaan hetkeen tehdä..

Hui, nyt alkoi vähän huimata, olen vuosia haaveillut omasta yrityksestä, ja jos en sitä nyt tee, niin sitten se jää pian tekemättä.. Pääasiahan kai on, että olen jotain päättänyt, aikataulu vain on avoin vielä..

14 kommenttia:

 1. En osa neuvoa mutta isoja tsemppeja kylläkin ja menestystä toivon!!! Paita on mahtava!!!

  VastaaPoista
 2. Oh, mikä blogi sinulla on!!! Mielettömän upeita luomuksia!!! Olen itse pitkän tauon jälkeen hankkinut ompelukoneen ja tutustumassa uudelleen ompelun ihmeelliseen maalimaan. Sinä olet tosi taitava - ja hienoja ideoita! Täältä sainkin hyvän idean tilkkupaidasta, kun minulla on kankaita, jotka eivät ihan paitaan riitä :-)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitoksia :) Tervetuloa, ja mukava kuulla, jos joku täältä löytää inspistä :D

  VastaaPoista
 4. Vautsi mikä kameleontti ja häntä jahti :)

  VastaaPoista
 5. Hieno paita ja onnea yritys haaveelle:)! -Ulla-

  VastaaPoista
 6. Ihania paitoja ja vaatteita! ja hei..ainakin yksi asiakas ilmoittautuu..rakastan uniikkeja ja suloisia lastenvaatteita enkä itse osa tehdä, joten mielelläni maksan hälle ken osaa ja tekee!
  -hanna-

  VastaaPoista
 7. Kiitos Ulla ja Hanna. Ihan mahtavaa :) Toivottavasti vain saan homman alulle..

  VastaaPoista
 8. Selailin sivujasi ja ihastelin vaatteita, joita olet ommellut ja niinpä jäinkin myös lukijaksesi :-).

  VastaaPoista
 9. Vinkkejä ei minullakaan valitettavasti ole tarjolla, mutta olisin yksi ihan varma asiakas! Olen kjo pitkään seuraillut blogiasi ja ihastellut vaatteita - olet tosi taitava ja kekseliäs!

  t. Johanna

  VastaaPoista