sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Koira
Tämä paita on jo hetken odotellut valmiina, että saisin kuvat tänne.. On taas ollut kaikenlaista muuta puuhaa.. Innostuin ompelemaan myös kukkaroita, ja olen harjoitellut kehyksien kiinnittämistä. Siitä saisikin ihan oman luvun.  Jääköön kuitenkin kirjoittamatta.. Ehkä laitan vielä kuvia näistä harjoituskukkaroista. Muutama on vielä työn allakin.

Paita on trikoota, ja kuva taas velouria. Koiran etutassuihin en ole tyytyväinen, ne olisi voinut toteuttaa jotenkin toisin. Kaikenkaikkiaan kuitenkin tykkään paidasta, värit on mukavan rauhalliset. Laitoin taas silitettäviä "timantteja" koiran pantaan. Edellisessä tunikassa ovat kestäneet hyvin pesua, eikä tämäkään tykännyt huonoa ensimmäisessä pesussa, vaikken silittänyt niitä edes kovin kauaa. Tytölle paita kelpasi, kun koirakuva oli toiveena.

Olen myös suunnitellut omia tuotemerkkejä, ja nyt pitäisi vain jostakin niitä tilata. Saa suositella edullisia / hyviä vaihtoehtoja. Ilolla otan vinkkejä vastaan.

9 kommenttia:

 1. Ihastuttava paita, suloiset värit. kauniita kevätpäiviä sinne sulle, pikkuisen jo odottelen,josko saisi tilata sulta pian paitoja :-)
  -hanna-

  VastaaPoista
 2. Onpa mukava kuulla. Tässä keräilen rohkeutta, ja olen lähdössä yrttäjäkurssille. Tietysti jotain myytävääkin tarvitsisi ensin olla :D Oikein mukavaa kevättä sinullekkin :)

  VastaaPoista
 3. Onpas upea applikaatio ja kauniit värit! Aivan ihana.

  VastaaPoista
 4. Kyllä teet ihania vaatteita :) Ja vielä lisäksi sun tyttö on niin suloinen :) Mukavaa kevään jatkoa!

  -S

  VastaaPoista
 5. Minä tilasin omat mummolappuni Etsystä, olivat reilusti edullisempia kuin kotimaassa. En muista tarkemmin muuta kuin että myyjän nimi oli sähköposteissa Kay Tse. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina vinkistä, pitääpä tutkailla. Jossain vaiheessa Etsystä katselinkin vaihtoehtoja, mutta vielä en ole saanut mitään tilattua..

   Poista