maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kultakala ja Essu

Jostain kummasta on kerääntynyt turkoosia trikoota kaappiin ihan mittavia määriä. Ajattelin edes vähän pienentää pinoa ja tein paidan kultakalan kuvalla. Tähän olisi sopinut lyhyetkin hihat, mutta niiden käyttö kun jää meillä aika vähäiseksi, niin tein pitkät.

Kuva on osittain trikoota ja teinkin nuo "ruohot" ihan vain suoralla lyhyellä tikillä. Oikeastaan se näyttikin aika kivalta, täytyypä useamminkin kokeilla. Joskus tein kirahvin pojan paitaan samalla tavoin, ja se kesti käytössä  rispaantumatta.Sainpas lupauksen pidettyä ja tein toisenkin essun. Tämä siis pojalle. Tällä kertaa kissa on loikannut kulhoon, joka siis on tasku myöskin. Kankaana on puuvillaa, alaosan tähtikangas on vähän ohuempaa. Kissa on velouria.

Meinasi mennä hermot tuon napinläven kanssa, ompelukoneeni suostuu tekemään enää vain todella pienen napinläven?? Koneen siis pitäisi tehdä automaattisesti napin kokoinen läpi, vaan eipäs enää teekkään..  Takuu on onneksi vielä voimassa, joten ilmeisesti joutuu huoltoon. Jotenkin aavistelin, että elektroniseen koneeseen voi tulla kaikenlaista, mille itse ei voi tehdä mitään.  Loppuen lopuksi tein sitten ihan vain siksakkia, kai se nappi siinä nyt pysyy kiinni..

5 kommenttia:

 1. Sun teokset on sellaista oivaltavaa ompelemista - tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kovasti Mun Tekemä, Kanneli ja Pikku Akka :)

  VastaaPoista
 3. Kalapaita kovasti meidän pojan mieleen :-)
  -hanna-

  VastaaPoista