perjantai 17. toukokuuta 2013

Onerva liivimekko


Ihana Onervakuosi Sampsukalta muotoutui tyttösen liivimekoksi. Kuosin on suunnitellut Sanni Takkinen. Kangas on siis joustofroteeta, ja vaikutti oiken laadukkaalta. Näkyi olevan nyt vain kakkoslaatuisena myynnissä. Omani tilasin ennakkoon, enkä ainakaan huomannut tuossa mitään virheitä.Laitoin lisäksi vielä tuollaiset koristetampit, jotain pientä ekstraa muutoin ihan perusmekkoon. Joustofroteeta nekin, ja kuvassa väri näyttää todellista haaleammalta. Pitäisi varmaankin opetella säätämään tuota kameraa valo-olojen mukaan..

Mekon kaava löytyi omista kaavakokoelmista, ja on malliltaan hieman liian leveä meille, joten pitää muistaa muokkailla seuraavaan mekkoon.

16 kommenttia:

 1. Kangas on kyllä kaunista. Ja liivarikin kivanmallinen - ei minusta näytä liian leveältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jäin miettimään,tekiskö itsellekkin tuosta jotain, harmi vain, ettei kangasta jäänyt kovin paljoa..

   Poista
 2. Ihana kangas!!! Voi kun sais itsekin aikaiseksi jotain...

  VastaaPoista
 3. Raikas kangas ja kivat nuo tampit sivusaumssa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kanneli, tiina ja Mun Tekemä :)

  VastaaPoista
 5. Kangas on ihanaa ja siinä yhdistyy kaksi lempiväriäni. Haluttais ostaa mutta mutta kun tuossa hyllyssä seisoo ihan liikaa kankaita joista olis ensin päästävä eroon ;)Minä tekisin tästä ehdottomasti itselle jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama juttu täällä, kankaita olis odottamassa, mutta jotenkin ei vaan inspiroi ihan kaikki kankaat, joten saavat edelleen odotella.. Samaa mietin minäkin, itselle olisi tuosta voinut jotain tehdä, nyt on kyllä kangasta enää niin vähän, että ehkä juuri topin saisi tehtyä..

   Poista
 6. Ihana mekko ja tuo on kyllä niin ihana kangas <3 Minä ostin tätä ensisijaisesti itselleni ja sitten jos jää, niin tytölle :)

  VastaaPoista