maanantai 28. lokakuuta 2013

Pupunen ruskeana

Lisää pupuja! Piti kokeilla pupua vielä ruskeallakin värillä painettuna. Ja ihan mukaviahan näistä tuli. Ajattelin ensi alkuun, että pupu on kovin tyttömäinen kuva.  Turkoosina voisin kyllä tuon kuvitella myös pienelle pojalle, vai mitä tuumaatte? Tämä paita on nyt kokoa 92 cm.

No entäpä oranssi sitten? Aika unisex on mielestäni tämäkin. Hihoissa on Nosh Organicsin suloisen pehmeä raitatrikoo. Oransseja paitoja tuli tehtyä kaksin kappalein. Toinen jäänee tytölle käyttöön.. Enenmpään ei tuota raitatrikoota riittänyt, ja nyt pitääkin pohtia mitä kankaita alan ostella myytäviksi tarkoitettuihin tuotteisiin. Väritoiveita siis saa esittää :)

Pahoittelut vähän ryppyisistä kuvista, aamuhämärissä kun näitä kuvailin ennen töihinlähtöä, niin ei oikein ehtinyt niin asetella..

Ai niin ja KIITOS kaikille arvontaan osallistujille sekä onnea voittajille! Olen laittanut viestiä kaikille ketä arpaonni suosi ja lähettelen palkinnot sitä mukaa kun laitatte osoitetietoja. Ne voi siis laittaa vaikka sähköpostilla, (kts. oikea sivupalkki) jollei facebookiin halua viestiä laittaa. Arvoin siis pöllöpehmon sekä 5kpl avaimenperiä.

5 kommenttia: