lauantai 26. lokakuuta 2013

PupunenPupunen kuuluu samaan kategoriaan edellisen siilin ja hiiren kanssa. Pupu on vain kooltaan sen verran suuri, että en pipoon yrittänyt sitä painaa. Paapiin harmaakeltaiseen sammalpolkuun ihastuin ihan kympillä, ja sitä piti nyt laittaa useampaankin ompelukseen.Pupunen harmailla tähtihihoilla.


Tämä tuli tehdyksi melkein vahingossa. Pupu näkyy vähän huonosti lilasta. Väri olisi saanut olla tummempi, ja ei nyt näy ihan joka valossa kovin hyvin. Eli ei ollut tarkoitus ommella paidaksi asti, mutta lila sopi niin kivasti sammalpolun kaveriksi, ettei voinut vastustaa kiusausta. Paita on kokoa 90-92 cm, joten meillä ei ole tälle edes käyttöä.

Oli vielä ihan pakko tehdä omaan päähän sopiva pipo. Niin ihana kuosi. :)

Vielä tänään (klo 21.00 asti) ehtii osallistua facebookissa arvontaan. Eli kaikkien tykkääjien kesken arvotaan pehmo ja avaimenperiä.

7 kommenttia:

 1. Voi nämä puputkin on todella söpöjä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mun Tekemä ja Nuksu :)

  VastaaPoista
 3. ihaa pupu! ja kuanis pipa itsellesi!

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään tästä pupusta, samoin nuo siili ja vieterihiiri ovat hauskoja. Painamalla kyllä saa kuvaan monia ulottuvuuksia. Pitääkin selata tuolta alempaa mitä värejä käytät. En ole vuosiin seulalla painanut, voisi joulun jälkeen vaikka verestää muistiaan ja kokeilla. Niin kivoja nämä sinun painamat kuvat!

  VastaaPoista
 5. Mie tykkään siun tyylistä ihan hirmusesti! Tosi hienoja :)

  VastaaPoista