keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kurre kurkkii..

Orava kurkkii paidan etumuksessa.. Esikoisen mielestä tämä kyllä näytti vähän pupulta, mutta ehkä se näyttääkin pitkine korvineen..  Hihoissa ja selässä on taas ihanaa Paapiin sammalpolkutrikoota. Jotenkin se sopii näiden metsäneläimien kanssa. Tämä paita on kokoa 92 cm ja löytyy nyt myös Allaquun verkkokaupasta. Toinen samanlainen paita löytyy kaupasta myös edullisemmin ns. kakkoslaatuisena, edessä on pienenpieni kangasväritahra.

Paitoja on tulossa lisääkin, kunhan ehdin ompelupöydän ääreen taas. Tässä on ollut pienoinen katastrofi, tietokoneen kovalevy meni rikki, ja jokainen voi arvailla, millaisen työmäärän se teettääkään... Onneksi sentään kuvat oli vielä pelastettavissa. Kummallista, että yleensä aina kaikki kodinkoneet hajoaa peräjälkeen.. Meillä on nyt menossa joku "elektroniikkakriisi" (Tietysti juuri näin joulunalla, kun olisi rahalle muutakin käyttöä..)



Yläkuvassa tuo pieni suttu, jonka takia en viitsinyt jättää paitaa ompelematta. Tahra saattaa lähteä pesussa koska en ole sitä silittänyt. Luulisi sen ainakin vielä haalistuvan.



Tässä vielä prinsessapiposta kuvaa, unohtui tuo viimeksi laittaa. Samanlainen pipo löytyy nyt myös velourisena, kuvaa siitä myöhemmin..  Tämäkin löytyy kaupasta, kokoa M eli sopii noin 50-52 cm päänympärykseen. 

Allaquun kaupassa voi nyt maksaa myös luottokortilla. Ja tietysti ihan tavalliset pankkipainikkeet löytyy myös.

4 kommenttia:

  1. Onpa kiva idea tuossa kruunupipossa. Ja kaunis on kyllä Kurre-paitakin. Sulla on hirmukivoja ideoita.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana paita! Tosin kyllä minustakin näyttää ihan pupulta, mutta väliäkös sillä, kaunis on kuitenkin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Pikku Akka, Tuuliviiri ja Heluna! :)

    VastaaPoista