maanantai 18. marraskuuta 2013

Prinsessapipo ja kaulaliinoja


Meillä on ennestään yksi omatekemä prinsessapipo, ja koska se on päässä niin hauskan näköinen ajattelin vähän kehitellä mallia. (Uskomatonta, miten pitkä käyttöikä pipolla, on ommeltu keväällä 2011 ja edelleen kovassa käytössä!) Ensimmäinen olikin tehty ihan vaikeimman kautta, tämä oli vähän helpompi ommella. Pipo on kaksinkertaista trikoota, ja tuo kruunuosa on tuossa vielä ekstrana. Tämä on siten vähän lämpimämpikin, kun otsalla ja korvilla trikoo on nelinkerroin. "Kruunun jalokivet" on leikelty hopeanhohtoisesta silitettävästä kalvosta, vihdoin löytyi sillekkin käyttöä..

Ajattelin ommella näitä omaan kauppaan myös. Kauppa löytyy täältä! Valikoimaa ei kyllä vielä ole paljoakaan, mutta kauppa siis on jo auki :) Kovin paljoa en ole ehtinyt testailla, joten jos siellä joku ei toimi kuten pitäisi, niin laittakaa ihmeessä palautetta. Valikoimaa lisäilen sinne sitä mukaa kun ehdin saada valmiiksi.


Tässä vielä kuvaa lähempää. Pipo on tuossa mallinuken päässä. Löysin hauskan "mallipään" lapsen kokoa. Tuon päänympärys on noin 48 cm ja peruukista tulee vähän lisää..

Sitten näitä koirakaulaliinoja. Ensimmäinen versio on tämä ruskea. Pinkki on toteutettu vähän eritavoin. Jos näitä teen enemmän, malli tulee olemaan jotain näiden väliltä. Kumpaankaan en ole vielä ihan tyytyväinen.
 Pinkki on tuollainen oikein kirkas pinkki. Kuvissa väri on vähän mitä sattuu..

Kaulaliinoilla on pituutta noin 115 cm. Ja materiaali näissä oli puuvillavelour. Voisihan näitä tehdä fleesestäkin, mutta jotenkin tämä on mukavampi.. En oikein tykkää fleesestä, kun siihen jää kaikki kiinni. (Kuten nyt vaikka kissankarvat, jotka siitä ei lähde kuin yksitellen nyppimällä, ja kun karvan saa irti, niin fleese magneetin tavoin vetää sen siihen takaisin, vaikka kuinka kauaksi yrittäisi heitellä..)

4 kommenttia:

  1. Ihana pipo ja kaulahuivit! Tuo linkki muuten johtaa väärään paikkaan, eli tälle samalle sivulle.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pintse, nyt pitäisi linkin toimia. Ei näköjään kannata tuon hakutoiminnon kautta linkitellä..

      Poista