maanantai 11. marraskuuta 2013

Pipo sai siivet


Voisiko pipolla olla siivet? Enpä tiedä, mutta tällä pipolla nyt kuitenkin on. Tämä on taas näitä omia kokeiluja, tai ideoita jotka vaan ei jätä rauhaan ennen kuin on kokeiltu... Tämä on nyt ensimmäinen versio, ja ehkä teen vielä toisenkin, jossa siivet on toteutettu erilailla ja niiden kokokin voisi olla vähän pienempi.


Sama pipo pojan päässä. Pipo on kaksinkertaista velouria kuten siivetkin. Siivissä käytin aika paksua tukikangasta. Seuraavaan pipoon pitää kaavaa muokkailla vähän matalammaksi.

Täällä onkin piirrelty kaavoja ja muuta sellaista melko "näkymätöntä" hommaa. Kohta varmaan saan pikkupuotinikin ihan toimintavalmiiksi! Jostain vain pitäisi nipistää aikaa tuotteiden ompeluun. Ideoita ja intoa olisi, kun vain ehtisi niitä toteuttaa..

9 kommenttia:

 1. Ihana idea. Toivottavasti pipo ei lennä pois - sitten korvat palelee...:-)

  VastaaPoista
 2. Voi onpa tosi kiva, sopii myös pojalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei hassumpi pojallekkaan, jos ei ihan pinkkiä tee:)

   Poista
 3. Hei vau mikä idea! Vielä kun tekisi ruskean ja eteen silmät, niin avot, sehän olisi siivekäs Goomba Super Mario Brossista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Niinpä onkin! Piti oikein googlettaa, millanen se on. Löysin yhden piponkin, mutta sillä ei ollut siipiä.

   Poista
  2. Mie olen tehnyt pojan paitoihin ja housuihin tuota Goombaa, sillä tuli mieleen :)

   Poista
 4. Tykkään! Hauska idea, varmasti tällaisille olisi kysyntääkin. Monesti olen ollut samassa tilanteessa, että ideoita ja intoa olisi, mutta aikaa riitä. Se tunne päästä toteuttamaan ideaansa oikein kihelmöi!

  VastaaPoista