perjantai 10. tammikuuta 2014

Laukku itselle
Olkalaukun ompelu itselle on ollut suunnitelmissa kauan, ja jonkinmoisen sain nyt aikaiseksi. Ei mennyt kyllä niinkuin Strömsössä todellakaan. Kukasta ei tullut ollenkaan sellainen kuin olin ajatellut, ja seulankin valotin kahteen kertaan.. Toinenkaan kerta ei kunnolla onnistunut.. Valkoisella värillä painaminenkin meni harjoitteluksi, kun en tajunnut että se tukkii nopeammin seulan kuin kuultovärit..

Ompeluun tuhrautui kokonainen päivä, kun en saanut laukusta millään sopivan mallista. Useamman purkamisen jälkeen laukusta tuli suunnilleen aiotunlainen. Lopputulos on mielestäni ihan tyydyttävä ja omaan käyttöön kelpaa mainiosti.


Laukku on vahvaa puuvillakangasta ja vuorena jokin puuvillasekoitus. Sivussa vetoketjutasku ja kiinnitys magneettinapilla. Laukku on sopivan reilu, jotta kaikki "tarpeellinen" mahtuu mukaan :)


Tästä laukun koon voi hahmoittaa vähän paremmin. Mietin, että voisin jossain vaiheessa tehdä puotiinkin muutaman laukun, mutta tuo kukka vähän askarruttaa. Siis teenkö uutta seulaa, vai olisiko joku muu kuva parempi? Noin sitä ei voi kuitenkaan käyttää, koska piirsin osan kukasta ihan pensselillä..

Pikkuruinen Sx-koon turkoosi siilipipo löytyy myös kaupasta. Tämä oli unohtunut keskeneräisien joukkoon odottelemaan oikeanväristä lankaa saumuriin..

2 kommenttia:

  1. Onpas ihanainen kassi. Tykkäisin tuommosesta itsekin.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kassi! Tykkään tuosta kukasta, hienoa viivankäyttöä :)

    VastaaPoista