maanantai 20. tammikuuta 2014

Varis ja muutama muuTulipa tehdyksi parit kännykkäpussukat. Materiaalina puuvillakangas paitsi pingviinissä, jossa käytin ohutta farkkukangasta.
Pussukoihin sopii ainakin iPhone ja Samsungin Trend sekä tietenkin muutkin suunnilleen saman kokoiset puhelimet. Kiinnitykseen käytin tarranauhaa ja sivussa on vielä avainrengas.

Varis on oma suosikkini :)Sammakko tuskin muuttuu pussaamallakaan prinssiksi vaikka kruunupäinen onkin..Tämän ajattelin hiireksi, mutta se voisi olla hyvin jokin muukin. Pään pitäisi olla vähän kapeampi, niin näyttäisi enemmän hiireltä. Minusta on kiva kokeilla mitä tekemällä tulee, joten en näitä sen kummemmin suunnitellut enkä piirrellyt. Siispä jos hiirulaisia haluan, niin pitää ehkä vähän korviakin suurentaa..

Näihin olisi voinut kehitellä vaikka mitä, mutta yritin pitää mallit aika yksinkertaisena. Pussukoita ei vielä toistaiseksi ole myynnissä, mutta tarkoitus olisi jokunen saada kauppaankin.

22 kommenttia:

 1. Ihania. Toivottavasti tulee myyntiinkin asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siili :) Tulee kyllä myyntiin, kunhan ehdin vain ompelemaan lisää..

   Poista
 2. Hauskoja :) Pingviini on mun suosikki!

  VastaaPoista
 3. Minustakin nämä ovat hauskoja! Avainlenkki onkin hyvä lisä, useinhan sitä ne avaimet ja puhelimet on ne tärkeimmät mukaan otettavat. Voisikohan tuohon yhdistää pienen taskun pankkikortille/käteiselle? Silloin ei tarvitsisi muistaa kuin yksi asia napata mukaansa. Miltä kuulostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä idealta. Pitääpä laittaa harkintaan ja miettiä miten sen voisi toteuttaa :) Kiitos!

   Poista
 4. todella hieno! Varis on minunkin suosikkini!

  VastaaPoista
 5. Ihanan hyväntuulisia kännypusseja :)

  VastaaPoista