sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Postikortteja


Vähän vaihtelua ompeluun.. Piirtämäni postikortit saapuivat! Onneksi väritkin olivat juuri sellaisia kuin halusinkin. Kortit ovat mattapintaista kierrätyskartonkia ja A6 kokoisia.  Näitä on myynnissä Puuhaputiikin lisäksi Mantin Maailmassa. Josta muuten löytyi seuraaviin pussukoihin pitsivetoketjuja..  Kortteja haluan ehdottomasti joskus piirtää lisääkin..Nopeasti puhelimella räpsäisty kuva ompelemistani pussukoista. Perhonen on painettu seulalla. Kuvan piirtämiseen käytin apuna kuvaa nyplätystä perhosesta. Pussukka  on vahvaa puuvillakangasta. Näiden lisäksi olen ommellut viirinauhoja avainkaulanauhoja ja muuta pientä. Ihania Paapiin kankaita olisi vielä odottamassa ompelijaa.. En vain osaa päättää tekisinkö pipoja vai liivimekkoja.. Ehkä teen molempia.

Täällä alkoi pitsiviikko ja olisi tarkoitus olla myymässä käsityömarkkinoilla (Kalatorilla) ensi lauantaina. Perjantaina mustan pitsinyönä pystytämme pienen myyntipöydän myymälän edustalle (Kauppakatu 19, Rauma). Minun tuotteiden lisäksi myynnissä on ystäväni Riina Tasalan koruja sekä laukkuja.

Nyt takaisin "sorvin ääreen"..

5 kommenttia:

 1. Kortteja ei vissiin saa netin kautta? Keltainen pöllö olisi ollut niin herkku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna, toki voin postittaa kortteja, jos haluat pöllöjä :) En ole ehtinyt vielä laittaa näitä Etsyynkään. Kaikki hommat on vähän vaiheessa, mutta laitan niitä kyllä sinnekkin, kunhan ehdin ja saan kunnon kuvia otettua. Laita s.postia, jos haluat kortteja :)

   Poista
 2. Kaikki kortit on kyllä ihania, tykkään ehkä eniten noista ketuista. Kauniita pussukoita!

  VastaaPoista