torstai 11. syyskuuta 2014

Pipoja


Syksyn pipo-ompelukset ovat taas vauhdissa.. Nämä ihanuudet tein Vanhan Rauman Putiikki Taruliinaan toiveiden mukaan. Ruusukepipoja siis eri väreillä toteututettuina. Toiveissa oli myös pilkkuja, joten niitäkin siis löytyy.

Ihanat vaaleanpunaiset ja ruskeat pilkkukankaat löytyi Fabriinasta.Nyt kyllä harmittaa, etten huomannut ottaa yhtään sovituskuvaa pipoista, päässähän nuo näyttävät niin paljon hauskemmilta kuin näin kuvattuna..  Voisin ehkäpä tehdä omalle tytölle vielä yhden ruusukepipon, jos saisi sen kuvattua.


Laitan tähän muutaman aiemmin valmistuneen, tiedän että jotkut seuraavat vain blogia, joten muualla julkaistut jutut jää kokonaan näkemättä. Pitäisi yrittää päivittää aina kaikki myös tänne blogiin. Helposti vain jää laittamatta, kun tänne olisi kiva laittaa vähän parempia kuvia kuin nopeasti puhelimella räpsittyjä..
Vetoketjullisia kylpytakkeja ei helposti kaupoista löydy, joten ajattelin toteuttaa kokeeksi pari. Tässä ensimmäinen. Toisesta olisi tarkoitus tehdä neutraalimman värinen. Odottelee sekin tuolla leikattuna, kuten muutama muukin juttu.. Materiaalina melko paksu ja pehmeä frotee. (aikamoista silppua saa ommellessa aikaiseksi)

Taskuun applikoin kissan velourista. Takki menee ainakin 104-122 cm kokoiselle, jos alkuun käyttää käännetyillä hihoilla.

Pinterestissä törmäsin taannoin hauskannäköisiin  eläinpenaaleihin, Tein ensin yhden omalle pojalle, kun oli hänen nimipäivälahjatoiveena. Siitä tulikin melko kiva ja tein toisenkin. Kangas on ohutta farkkua ja vuorena tässä on punainen puuvillanagas.

3 kommenttia: