perjantai 3. lokakuuta 2014

Koiralle ja kissalleHuhuu koiraihmiset. Se olisi kohta taas kurakelit, ja meille ainakin on kotiutunut eteiseen vanhoja pyyhkeitä koiran tassupyyhkeiksi. Ajattelin, jospa voisi olla jotain piristävää sisustukseen, sen vanhan nuhjaantuneen tilalle.

Pyyhe on pehmoista aika paksua froteeta ja dog kirjaimet on applikoitu froteesta myös. Ripustuslenkkinä nailonnauha. Pyyhkeiden koko on noin 36 cm x 50 cm. Yksi pyyhe löytyy suurempana (noin 8 cm korkeampi.)

Alkuperäinen ajatus oli tehdä harmaita pyyhkeitä mustalla painetulla tekstillä ja keltaisella ripustuslenksulla, mutta eihän tietenkään sellaista kangasta sitten löytynytkään, joten tässä näitä variaatioita..


Sitten vohvelipyyhkeitä painetulla tekstillä. Näitä ei ole valmiina vielä kuin tämä kappale, muut odottelee ompelua. Kaikkiin ei tosin onnistunut painojälki näin siistinä, joten varmaan osa päätyy "alennusmyyntiin" kakkoslaatuisena. Kankaan pinta on niin epätasainen, että pitäisi olla varmaankin erilainen seula (isommilla rei'illä, jotta olisi päästänyt väriä lävitse reilummin.) Nyt sai painaa painaa hampaat irvessä eikä sittenkään oikein onnistunut..

Mutta onneksi useimmat kuitenkin onnistui kohtuullisesti. Hmm mikäli ei lasketa niitä ensimmäisiä, jotka meni pieleen koska olin kiinnittänyt sabluunan seulaan nurinpäin ja tekstissä oli G-kirjain ylöalaisin. No, tekevälle sattuu..
Tässäpä vielä sovituskuvaa ruusukepiposta jonka tein omalle tytölle. Ruusukkeesta tuli mielestäni kaunis, kun käytin ohuempaa trikoota, joka rullautui reunoista. Sen laadusta en sitten tiedä, kun oli vähän keinokuituisen tuntuista. mutta ruusukkeeseen se tuntui sopivalta.

Taruliinasta siis löytyy lisää tekemiäni ruusukepipoja.
Innostuinpa tyhjentämään kudevarastoakin. Virkkasin ontelokuteesta kissoille pedin. Reuna on kaksinkerroin ja sisäpuolelta musta, koska harmaa loppui kesken. Toisaalta ihan hauskan näköinen on noinkin, kun sisällä on harmaa fleesellä peitetty tyyny. Ja mikä parasta se kelpasi nukkumapaikaksi. Oli jopa virkatessa suosittu paikka, tosin se kyllä hankaloitti tekemistä melkoisesti.

Kuvassa meidän suurehko Ragdoll. Kaksi pikkukissaa mahtui koriin yhtäaikaa lepäilemään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti