torstai 13. marraskuuta 2014

Valmistuneita


Suloinen joustocollege Selialta. Tämä on kiva kangas, sopii pojillekkin. Hupun vuoritin harmaalla "pikkutähtitrikoolla"
Huppari on kokoa 110 cm ja siinä ja siinä, että vielä hihojen pituus riittää meille.. Tämä matkasi puotiin ja olisi tarkoitus tehdä lisää samasta materiaalista. Tätä tuli hamstrattua myös harmaana jerseynä, ja mietin voisiko tehdä legginseja, vai olisiko paidat kuitenkin parempi vaihtoehto?

Tätä ei voinut mitenkään vastustaa Mutturallan Annikan pesukarhukuosi on kyllä valloittava, ja punaisena varsinkin niin Ihana! Selialta siis tämäkin.
Pienet legginsit tein palasta joka oli jäänyt pipo-ompeluista. Pipot unohtui kuvata, mutta löytyvät Taruliinasta. Pipot on siis samaa mustavalkoista trikoota ja keltaisella ruusukkeella koristeltuja.

Setti kokoa 86 cm.
Pitihän tälläinen paita saada meillekkin!


Hautajaisiin ompelin mustasta velourista mekon, joka sai röyhelöreunalla koristellun sydämen etumukseen. Samasta trikoosta tuli panta pienellä ruusukkeella. Panta olisi muuten ihana arkenakin, mutta se piti kiinnittää pinneillä, että edes jotenkin pysyi menossa mukana.
Tilaustyöna valmistui aikuisen kokoa liivimekko essulla, Tämä on ohutta puuvillakangasta, ja etukappaleessa on musta "essu" joka solmitaan taakse nauhoilla. Essukappaleen helma on pidempi takaa. Tämä olisi pitänyt kuvata päällä, jotta näyttäisi siltä kuin pitää. Mekko on kuitenkin minulle liian suuri, joten jätin kuvaamiset näin henkaritasolle.. Hmm Mekon malli on muuten tosi kiva, tätä voisi kokeilla vaikka jollakin hauskalla kuosikankaalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti