lauantai 22. marraskuuta 2014

Bambi- ja kissapaidat

Harmaa väri nyt miellyttää kovasti, joten ommellaan harmaata. Onhan nämä mukavan rauhallisia värejä. Trikoopaitoja siis. Toisessa bambi, joka on ollut aiemminkin paidan etumuksessa. Täällä. Meillä paita oli todella tykätty, joten tätä kuvaa on mukava tehdä lisääkin.

Tämäkin kisu on seikkaillut paidoissa ja bodeissa aiemminkin. Tein tämän silmälläpitäen erään pienen ranskalaistytön toivetta. Paita siis ei ole tilaustuote, vaan tein koska tätä ei ollut isommassa koossa.

On muuten aika vaikeaa saada otettua kunnon kuvia tässä pimeydessä. Kyllästyttää siinä määrin, että olen päättänyt tehdä pienen "kotistudion" Ainakin aion hankkia kunnon valot, jos saisi kuvattua näin talvellakin ilman hirveää säätöä.

Työn alla on myös verkkokauppa. Katsotaan milloin saan sen toimintaan. Jostakin pitäisi saada lisää aikaa.. Suorastaan harmittaa, kun intoa olisi mutta kaikki tuntuu vievän tuhottomasti aikaa. Ja pitäisihän uusia tuotteitakin ehtiä  tekemään.. Olisi myös ihanaa osallistua käsityökorttelin tapahtumiin, mutta mutta.. Ehkä vielä keksin ratkaisun miten ihmeessä ehdin tehdä kaiken tarpeellisen..

Mietin onko kukaan onnistunut yhdistämään kokopäivätyötä ja käsityöyrittämistä sekä perheen arjen pyöritystä? Vai onko se vain melko mahdoton yhtälö.. Pahoittelut valituksesta,mutta joskus vain niin turhauttaa tämä ainainen kiire..

4 kommenttia:

 1. Todella kauniita paitoja:-) . Itse olen tehnyt nyt osapäiväisesti töitä ja huomaan miten jo sekin vaikuttaa siihen, että tämä rakas harrastus meinaa kärsiä. En anna periksi;-) . Tsemppiä sinulle haaveittesi toteuttamiseen!!

  VastaaPoista
 2. hienoja paitoja! Tsemiä haaveiden toteutumiseen. <3

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen joka yrittää toteuttaa käsityöhaaveita. Aika ei vain kertakaikkiaan tunnu riittävän. Kyllähän sitä ompelisi vaikka ja mitä jos joku muut tekisi hommat ja hoitaisi lapset. :) onnea sinulle haaveiden toteurtamiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joskus tässä mennään oikein positiivisella mielellä, mutta onhan se niin, että vuorokauteen vain niitä lisätunteja ei saa lisää. Ja tässä yritän aina muistutella itselle, että muistaisin nauttia tästä päivästä ja hetkestä.. Sitten kun ehtii uppoutumaan ompelupuuhiin, niin se on kuitenkin aika mukavaa puuhaa. Kunhan vain ensin ehtii tuonne ompelupöydän ääreen kaikilta muilta hommilta..

   Poista