keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Kevät jo mielessä!


Kylläpäs tulikin hyvä mieli kun sain nämä jo aikoja sitten leikatut takit valmiiksi. Enkä muistanutkaan miten mukava takkeja olikin ommella. Niin että nyt olisi hyvissä ajoin kevättakkeja tarjolla :)
Meillä oli niin hauskaa kuvatessa ja kissatkaan ei malttaneet pysyä hauskuudesta kaukana..

Tässä vielä pelkkä takki. Päälikangas on puuvillaa ja vuorena fleese, hupussa on puuvillavuori ja ohut vanu välissä. Takin koko on 110-116 cm. Meille sopiva koko valmisvaatteissa on 116-122 ja ihan hyvin riittää takissa hihojen pituus. Hihansuissa on resori.
Toinen takki on muuten samanlainen mutta on pienempää kokoa (98 cm), ja hupussa on myös fleesevuori poiketen edellisestä takista.

Tässäpä vielä yksi linssilude, jonka oli pakko tulla pyörimään uudelle taustakankaalle. Olen tehnyt valokuvaamista varten taustakankaan valkoisesta keinonahasta. Toimii muuten yllättävän hyvin, eikä tarvitse silittää! Kankaan virittelin kattoon verhotankoon. Keinonahkaan ompelin leveän kujan johon pujotin pahvirullan (samanlaisen mitä kankaissa käytetään) Rulla verhotankoon, ja avot! Kun kuvataan vedetään kangas alas lattialle. Teippasin vielä narun rullan toiseen päähän, joten kun lasken kankaan, naru kiertyy rullan ympäille, ja näin ollen se on helppo rullata takaisin ylös kiipeilemättä. Kun asuu ahtaasti, on pakko kehittää kaikkia jippoja..

Vihdoin sain myös hommattua kunnon salaman. Ihanaa, voi kuvata välittämättä onko sitä päivänvaloa tarjolla vai ei. Harjoitteluahan tämä on vielä, eikä tosiaan läheskään kaikki kuvat onnistu siltikään. Tarkoitus siis olisi saada otettua kohtuu pienellä vaivalla siedettäviä kuvia. Lähinnä siis tuotekuvia verkkokauppaan.

Tässä vielä linkki pieneen kauppaani, joka on kyllä hyvin keskeneräinen vielä. Allaquun.fi 

Kehitysehdotuksia otetaan vastaan jos jokin ei toimi, niin ole ystävällinen ja ilmoita minulle, niin yritän korjata asian mahdollisimman pian. Tuotteiden lisäys on vasta meneillään, mutta saahan siellä kurkkimassa käydä :)

Onnellista ja iloista uutta vuotta 2015 kaikille! 
4 kommenttia:

  1. Ei siihen kauan mene, kun on taas kevättakkien aika. Kivoja takkeja olet ommellut. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. Tosiaan aika menee kyllä äkkiä, ja yleensä aloitan aina ompelut liian myöhään, ja sitte kauhealla kiireellä ommellaan yökaudet..

    VastaaPoista
  3. Kylläpä onkin ihanat kevättakit!

    VastaaPoista