torstai 8. tammikuuta 2015Tein omalle pojalle kokeilumielessä tälläisen kissapaidan. Meidän yksi kissoista makaa usein keskellä keittiötä juurikin samassa asennossa. Meillä on ollut pojan kanssa vähän viimeaikoina puhetta nukkumaanmenoajoista, ettei sitten koulussa väsyttäisi...

Paita on trikoota, kuva sekä teksti ihan tussilla piirrelty. Onnistuin suttaamaan tekstinkin kun putsailin tuoreeltaan haihtuvaa tussia.. Niin tyypillistä, pakkokos on taas hötkyillä..

Tuo kuva olisi helppo painaa seulalla, tusseilla kun on aika hidasta puuhaa. Hmm, ja ainakaan minun tusseilla ei kovin tasaista jälkea saanut, pitäisi olla varmaan melko kapeakärkinen tussi. Tekstikin saisi olla vähän pienempi, tai ainakin kapeampi. Paita on kokoa 134 -140 cm.

Olkasaumaan lisäsin myös tähtitrikoota, niin tuli jotenkin yhtenäisempi ilme paitaan. Takakappale on myös samaa kangasta kuin hihat. Toivotaan että paita kelpaa pojalle käyttöönkin..4 kommenttia:

 1. Nukkumaanmenoajoista täälläkin on tarvinnut keskustella. :) Pikkusen rytmit kääntyivät lomalla.

  Kivan paidan olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Se taitaa olla aika yleistä loman jälkeen, että nukkumaanmenosta saa keskustella.. Meillä on ainakin ollut aamulla melko väsynyttä porukkaa..

  VastaaPoista
 3. Tämä on hieno! :) Hyvin sopii tuo tähtitrikoo valkoisen kanssa ja vielä printti kaupan päälle. Taidan laittaa tämän idean korva taakse, kun tuota samaa trikoota löytyy kaapista... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) Tuo on ihan mukava piriste normaalihihaiseen paitaan, ihmettelen vain miksen ole aiemmin tullut tehneeksi.. Voisihan se olla jossain paidassa vaikka eriväristäkin kangasta..

   Poista