torstai 17. syyskuuta 2015

TupsupipojaTupsupipoja valmistui odottamaan syksyisiä säitä. Pipot on ommeltu Paapiin suloisista luomu trikookankaista. Kaikissa muissa kuoseissa on puuvillatupsu paitsi koirapipoissa. Kokoja löytyy xs- xl. Suurin koko menee jo pienelle aikuisellekkin. Pienin taas on sopiva suunnilleen 46 cm päänympärykselle.Pipot löytyy taas Wanhan Rauman putiikki Taruliinasta  Kuninkaankadulta. Allaquun Verkkokaupasta löytyy ainakin koirapipoja sekä Kainoa ja muutama muukin pipo :)

Kauppaan sain vihdoin SmartPost toimitustavan laitettua, joten nyt voi valita tilatessa myös toimituksen postin pakettiautomaattiin.
Vintageautoja harmaalla luomutrikoolla.Kainoa.. (Voi miten suloinen kuosi tämäkin..)Tässä vielä pikku pino. Ihan kaikki ei mahtunut kuvaan.

Mallinukelle sovittelin xs-kokoa. Nyt ei ollut muita pipon sovittelijoita saatavilla. Meillä sairastellaan vesirokkoa. (Melko viheliäinen tauti, ainakin jos näppyjä on paljon..)

Lisää pipoja olisi tarkoitus ommella. Seuraavaksi listalla on ruusukepipot. Jos on väri / kokotoiveita voipi niitä laittaa vaikka kommentteihin, facebooksivulle tai sähköpostilla.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti