tiistai 17. toukokuuta 2016

Jotain pientä

Joltain reissulta on tarttunut mukaan palanen kissakuvioista puuvillakangasta. Kangaslaatikoita penkoessa se löytyi ja päätin kokeilla mitä siitä saisi aikaiseksi. Ensimmäisenä pussukaksi muotoitui siamilainen. Kankaassa siis on erirotuisia kissoja. Kuva on ommeltu tiheällä siksakilla kiinni. Pari kerrosta vahvikekangasta piti laittaa, ettei kuulla pahasti läpi tuo kuvio.

Tästä tuli mukavan kokoinen joten sisään mahtuu aika paljon. (20 x 18 cm) Sisältä on vuoritettu vaalealla puuvillakankaalla. Päällä vetoketju. Näitä teen mitä pikimmin lisää, kunhan ehdin taas koti- ja pihahommilta ompelukoneen ääreen.
Minulla on näitä paitoja myynnissä Wanhan Rauman putiikki Taruliinassa mutta ei ollut sopivaa kokoa (122 cm) joten tein pari lisää.

Toiveena oli tämä painokuva, mutta osa aiemmin käyttämistä kankaista on loppunut, joten tein pari erilaista.

Olen ommellut jos jotakin pientä nyhräystä mutta mitään kuvattavaksi kelpaavaa ei ole juurikaan ollut.. Tai sitten ovat menneet käyttöön ennen kun ehtii edes ajatella kuvaamista.  Nyt olisi kuitenkin insipiraatiota vaikka mihin, joten koitan saada valmistuneita tänne blogiinkin.

4 kommenttia:

 1. Suloisia vaatteita ja ihana pussukka!

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita noi vaatteet, toi pupu joka kurkkaa.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Pitänee käydä osallistumassa arvontaan 😊

   Poista