tiistai 14. helmikuuta 2017

Pöllöt


Blogihiljaisuutta on riittänyt, mutta laitanpa tännekkin parit kuvat pitkästä aikaa. Pöllöt ovat olleet tykättyjä, ja niitä on kyllä mukava tehdäkkin. Osa näistä jatkoi matkaa Wanhan Rauman putiikki Taruliinaan, ja muutama löytyy verkkokaupasta. Allaquun facebooksivulta löytyy myös pienen pieni video pöllöjen painamisesta.

Minulla on kankaanpainoa varten oma pieni pöytä johon saan seulan kiinnitettyä. Olen ruuvannut suuret saranat pöydänreunaan ja  seulan kiinnitän niihin pienillä puristimilla. Ei siis niin ammattimaista, mutta toimii ihan mukavasti, kun seula ei pääse siirtymään paikaltaan.

Pöllöissä on painettu kuva siis vain etupuolella, toinen puoli on mustaa puuvillakangasta valkoisilla pilkuilla.

Harvoin saa rauhassa mitään tehdä, ja nytkin piti koiran tulla kuviin. No mikäpä siinä, sopiihan Iita samaan kuvaan pöllöjen kanssa. Iita (staffi) on perheen viimeisin tulokas, ja on nyt noin 9 kk ikäinen. Varsin hauska tapaus..

Pikkuruisia mekkoja löytyy myös verkkokaupan puolelta. Tässä ajatukset jo ovat vähän keväisiä ja pipo-ompelukset odottelevat. Sekä paljon ihania kankaita, kunhan vain ehtisi niiden kimppuun. Tässä talven mittaan olen värkkäillyt monenlaista, mutta kuvia on tullut otettua ihan luvattoman vähän.

2 kommenttia: