torstai 13. huhtikuuta 2017

Kesää odotellessaOmalla kaavalla ommeltuja rimpsumekkoja tuli ommeltua pieni erä. Tämä ihana raitakangas on löytö Vanhan Rauman kangaskaupasta. Pehmeää trikoota ovat nämä kaikki mekot. Raitatrikoota kävin innoissani osatamassa lisääkin. Aikas herkullisia legginsejäkin tästä saisi... Mekkoja nyt kuitenkin teen lisää, joten jos on kuosi- tai kokotoiveita nitä saa esittää 😊

Mekot löytyvät nyt verkkokaupasta: Allaquun.fi  

Pääsiäisen kunniaksi kaikki tilaukset POSTIKULUITTA! Tarjous on voimassa koko pääsiäisen ajan maanantaihin asti! (Valitse toimitustavaksi nouto, niin onnistuu ilman postikuluja. Pienet lähetykset toimitetaan kirjeenä.)


Liivimekko kokoa 80 cm. Tämä on mielestäni tosi kiva kuosi ja sopii mekkoihin niin kivasti. Tätä katsellessa tulee hyvälle mielelle.. Kokeilin ensimmäistä kertaa pääntietä ja hihansuita ilman resoria, ja ihan ok tuli. Tosin aika kieli keskellä suuta sai tehdä.. Resorikaitale kun asettuu jotenkin helposti..


Paratiisin puutarhaa vaaleanruskeana, tai hiekan / beigen sävyisenä.


Mintun sävyistä kissatrikoota.Mallinuket toimivat nyt sovittajina. Todellisuudessa vasemman puoleinen mekko on oikean kokoiselle helmasta lyhempi. Mallinukke kun on ehkä kokoa 80 cm  ja mekko 98 cm.
Tässä vielä ylin mekko sovitusnuken päällä.

OIKEIN ILOISTA JA RENTOUTTAVAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti