keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Puuhastelua

Muistinpa, että blogikin on olemassa, ja ajattelin laitella tänne pitkästä aikaa jotakin näpertelyjä. Olisi kiva kuulla vieläkö täällä joku käy kurkkimassa. Kommentointi siis otetaan ilolla vastaan.

Oma tilanteeni on nykyään niin onnellinen, että saan toteuttaa käsityöintoilua ihan työaikana. Minusta siis on tullut yrittäjä ja olen hypännyt pienen kivijalkaputiikin pitäjäksi keskelle kaunista Vanhaa Raumaa. Ihan mahtavaa, kun saa tehdä sellaista työtä josta nauttii! Teen edelleen pienessä mittakaavassa lastenvaatteita. Olen myös innostunut korujen tekemisestä. Helmikorut sekä ensimmäinen kokeiluerä vanerikoruja on valmistunut. Viimeisimpänä innostuksena ovat savityöt, ne tosin ovat vasta suunnitteluasateella. Materiaalit ovat tilauksessa ja odotan innolla, että saan upottaa kädet saveen.
Uniikkit koirapotkarit on tehty tilauksesta jo viimevuoden puolella. Tähän koruun halusin käyttää nyplättyä Raumanpitsiä. Vähän erilainen pitsikoru siitä tulikin. Pitsikuvioon sain konsultaatioapua Tarmo Thorströmiltä.Helmikoruja olen tehnyt erivärisinä. Koruosat ovat hopeoituja ja helmet puuta. Pieni erä koruja löytyy varkkokaupasta https://www.taruliina.fi/tuote/helmi-korvakoru-3/

Tein ystävän toiveesta hänelle hassut ufokorvikset. Nämä ovat koivuvaneria. 


Yritänpä jatkossa saada useammin tänne bloginkin puolelle uusia päivityksiä. Nykyään tuo instagram on niin helppo vaihtoehto, että sinne tulee lisäiltyä kuvia. Tokihan sitä on ollut monenlaista projektia, mutta läheskään kaikkea ei ole tullut kuvattua. Ja usein nuo julkaistut kuvat ovat lähinnä yritystoimintaan liittyviä. Tänne blogiin kuitenkin laitan jatkossakin vain näitä itsetehtyjä juttuja. Jos savikokeilut onnistuu, niin ehkä niistäkin joku tänne päätyy.

6 kommenttia: