keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Mansikka-body ja Kitty-paita

Tämä mansikka kuviointi meni ihan kivasti, kun ei tarvittu kun kaksi sabluunaa. Kuvioinnissa ei kyllä ole mitään logiikkaa, eli mansikoita on vähän siellä täällä. Vaaleanpunainen trikoo piristyi kummasti. Body taas samalla kaavalla kuin viimeksi.
Noista väreistä on kyselty eli ne on kotimaiset kangasvärit (Semitone) ja saa sekä peittävinä että kuultavina. Mä ostin ihan askarteluliikkeestä, eikä olleet mitään kalliita (alle 3€ /purkki, 80 g muistaakseni.) Mielestäni ei tule mitään kovin koppuraista, ainakaan jos ei tarvitse väriä montaa kerrosta. Nyt kyllä laitoin Donnon värejä tilaukseen, voin sitten myöhemmin kertoa vertailua.


Kovan onnen Kitty paita.. Tässä meni lähes kaikki pieleen. Painatuksessa silitin kesken kaiken kun oli vähän ryppyinen, sitä ei olis kannattanu tehdä kun musta väri sitten levisi koko kuvan päälle. (Siis väri jotenkin levisi valkoisen osan päälle mustalla painaessa) Joten valkoista on jokunen kerros.. Saa nyt nähdä pysyykö vielä pesussa värit. Ompelussakin vähän tökki toi kaulus, oli kai liian tönkköä resoria. Kaikenhuipuks silitin yhden kokeilumansikan pul kankaaseen, enkä huomannut että väriä oli silitysraudassa sen jälkeen. No kaulus on pikkasen punainen.. Painaminen pul-kankaalle onnistui muuten kivasti ja jopa silitys. Seuraavaks kokeilen kestääkö pesussa, (mitä kyllä rohkenen epäillä) mutta yrittänyttä ei laiteta :) Jos kestää, ni sitte heti kokeilemaan kestovaippoja omalla kuosilla..

Sain Marian ateljeen Marialta tälläisen tunnustuksen :) Kiitos Maria, olen aivan otettu :)) Laitan sen nyt eteenpäin:

Kestoilua ja Käsitöitä (Hurjan paljon kestovaippoja ja vähän muutakin.)

Meillä (Ihania lastenvaatteita)

Villa Kiana (suloisia huovutuksia, kivoja takkeja ja paljon muuta)

7 kommenttia:

 1. Hello Kitty paita on kaikista ongelmistaan huolimatta tosi hieno ja arvaan, että omistaja tykkää :) Miten sitä joskus onkin jotkut projektit sellaisia, että ne tökkivät ihan alusta asti?? Mansikkabodykin on tosi herkullinen.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos tunnustuksesta, lämmitti kovasti mieltä!

  Aivan ihania nuo mansikat, samoin Kitty on suloinen ja minun silmään näyttää hienolta. Mutta tunnistan minäkin tuon, kun joissain projekteissa ihan kaikki menee pieleen ja saa vaikeimman kautta saattaa homman loppuun...

  VastaaPoista
 3. Ihana Kitty-paita - ja mansikkakin tietty. Ostitko värit tosta torin läheisyydessä olevasta Tilda-liikkeestä vai jostain muualta? Jos sitä uskaltais kans joskus kokeilla... Huonekin tarvii enää vaan siivouksen ja sen pöydän ;).

  VastaaPoista
 4. Mansikka näyttää syötävältä :) Ihanan kesäinen! Hello Kitty näyttää kyllä tosi hyvältä ja jos et olis kirjoittanut epäonnisesta teosta niin enpä olisi mitään huomannut.

  VastaaPoista
 5. Upeita painatuksia, ja suuren suuret kiitokset tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :) Heidille: Ostin värit siitä liikkestä missä on samassa askarteluohjaus, aika lähellä toria sekin. En edes tiennyt että täällä on Tilda liike, pitääkin käydä joskus tutstumassa..

  VastaaPoista
 7. Samasta liikkeestä taidetaan puhua, kun askarteluohjausta sielläkin on. Myyvät siis myös Tilda-kamaa.

  VastaaPoista