torstai 25. kesäkuuta 2009

Villikset ampparikuvillaNämä lyhytlahkeiset on aloitettu jo keväällä, mutta enpä ole pitänyt kiirettä valmistumisen suhteen :) Aurinkoisen päivän iloksi istuin pihapöydän ääreen ja tökin vielä noi pörriäiset molemmille puolille. Mitään suunnitelmaa noihin ei ollut, tuollaiset niistä nyt vaan tuli.. Edessä kuva on sivulla ja takana keskellä. Huovutusvilla oli myös merinovillaa.

Villahousut on L-koon Tiuhtikset, tai ainakin jotain sinne päin. Ohje meni hukkaan ja tein sitten muistin varassa, mutta kai ne suurinpiirtein Tiuhtikset on.. Resorit on Trelisken luomumerinoa ja muuten villikset Reggae ombrea. Mä tykkään tosta langasta, kun on niin ihanan pehmeää ja kiva kutoa.

7 kommenttia:

 1. Äitiliini: Onnistut laatimaan joka kerran jotain uutta, kun viikottain katson sivujasi. Olen tosi ylpeä, että saan olla äitisi! Olisipa vielä väritulostin! Ampiainen, etenkin värillisenä, sopisi työhuoneeni oveen, kun olen jäämässä lomille (töihin vasta heinäkuun viimeisellä viikolla. Luonnostako sinä niitä idoita myös nappaat? Oletko menossa pitsiviikolla vaippatapahtumaan? On mannekiiniesityksiäkin. Huomasin pitsiviikon ohjelmasta. Nähdään ja soitellaan. Parhain terkuin: P-mummi

  VastaaPoista
 2. No ei nämä mun tekeleet niin kummosia ole. Mahtais sun työkaverit ihmetellä, kun sun ovessa olis vaippavillahousukuva :D

  VastaaPoista
 3. Älä ole turhan vaatimaton. Sä teet ahkerasti ja tosi hyvää jälkeä!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat värit! Ja kaunis käsityö!

  VastaaPoista
 5. Äitiliinin jälkikommentti:
  otin vain pelkän ampparin kuvan! Ei sitä huomannut, et se oli otettu villahousuista. Täytyyhän sitä vähän erottua joukosta, kun muilla oli ovissa kukkien kuvia. Mun päivän lepo- ja piristyshetkeni huipentuu, kun poikkean blogiisi; tulen niin hyvälle mielelle töistäsi, et tuntuu kuin olisin itsekin saanut jotain aikaseks!

  VastaaPoista
 6. Todellakin ihanat villikset! Ihanaa käyäkattoon sun tekeleitä ja saada inspiksiä omiini!

  VastaaPoista
 7. Minnariitta: Kiva kuulla :) Minä kun luulin, ettei näitä vanhoja kukaan jaksa katsella..

  VastaaPoista