keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Mekkoja

Näin kaverin tytöillä tämänmalliset trikoomekot, ja kun ne oli niin nättejä, niin meille piti kans saada.. Ohje tuohon löytyi Ottobre 6 / 2008 numerosta. Mä sovelsin vähän ohjetta jättämällä kaarrokkeesta napit pois. No sitten pitikin yhden jos toisenkin kerran miettiä miten se oikeen pitäs ommella?! Hyvin kuitenkin mahtuu päälle ilman nappeja, kun kaarroke on resoria.

Kukat on omapiirtämiä, paitsi tuo ympyrä, joka on tehty piirustuslevyn ja pensselin avulla. Pienen harjoittelun jälkeen onnistuikin yllättävän hyvin. :) Ihan tyytyväinen en tuohon kuviointiin ole, ihan kun siitä jotain puuttuis tai olis jotain liikaa.. Punaisia kukkia olisi voinut tehdä pienemmässä koossa vielä. No ihan kiva mekko siitä kuitenkin tuli. Tuo on sen mallinen, että vois myöhemmin käyttää tunikana.


Vielä tälläinen velourtunika/mekko, sekin Ottobren kaavoilla. Koitan vähentää noita kankaita.. Yhtään mekkoa ei kyllä enää tarvittais, kun enimmäkseen käytetään housuja.. Mutta näitä kun on niin kiva tehdä..

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuvointi mekossa! Tosi nätisti olet saanut ne tehtyä. Ja muutenkin kiva malli. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva toi painatus mekossa. Mistä sä aina keksitkin?

  VastaaPoista
 3. Tosi suloiset mekot ja aivan ihanat kuvioinnit tuossa ensimmäisessä! Ja trikoomekot on kyllä käteviä, menee niiden housujenkin kanssa tunikoina. ;)

  VastaaPoista
 4. Voi mekot on aina suloisia. Minäkin haluaisin niitä tehdä mutta ku ei oo edes kummityttöä mille tehdä. Mutta ootpas tehnyt hienon kuvioinnin, oli varmaan iso työ siinä? Tosi kaunis menno kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 5. Hei! En muista olenko aikaisemmin kommentoinut sun blogissasi mitään, vaikka olen jonkun aikaa aikaansaannoksiasi käynyt kurkkimassakin. Hieno blogi sinulla! Tosi kivoja nämä viimeisimmätkin mekot, erityisesti tuo ekan mekon painatus on mieleinen.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat mekkoset! Kukkakuviot ovat todella upeita! Näyttävät miltei brodeerauksilta.

  Voi, miekin haluan tehdä mekkoja... Eikö voikin pojallekin tehdä mekon, voihan? :) Piparikukka joustiksen jälkeen tämä olisi Iipon vaatetuksessa varmaan aivan oiva siirtymä :D

  VastaaPoista
 7. Ihania mekkoja! Painanta on tosi onnistunut ja velourmekko on muuten vaan tosi suloisen näköinen. :)

  VastaaPoista
 8. Äitiliini sanoi:
  Ei voi kuin ihmetellä kekseliäisyyttäsi ja osaamisiasi!!
  Aivan ihania luomuksia kaikki mekot. Koitahan kuitenkin malttaa nukkuakin - huomasin kelloajan tuosta velourmekon kohdalta.
  Lämpimin ajatuksin:-) äitsykkä

  VastaaPoista