tiistai 21. heinäkuuta 2009

Mustaa ja pinkkiäTällainen pieni mekko oli tehtävä, kun tässä taannoin teki mieli jotain mustaa. Kangas oli niin kallista, etten muista olenko ikinä ostanut noin arvokasta. Joten pakkohan siitä oli mekko tehdä. Kangas riitti juuri ja juuri hameeseen, en oikein älynnyt että oli todella kapeaa kangasta. Vasta kotona laskin että olipa hurja hinta, kun oli niin kapeaakin.. Mur


Yläosa ja vuori on pellavasekoitekangasta. Kaavojen kanssa mulla oli taas huonoa tuuria. En löytänyt mieleistä kaavaa noista lehdistä mitä kotoa löytyy, joten piti taas piirtää omat kaavat. Tiesin kyllä tarkkaan millainen mekko oli suunnitelmissa, mutta on siinä silti melkoinen säätäminen.. Kirjastosta ei paljon ollut apua, kun kaikki taas lainassa, uusimmat lehdet oli vuodelta 2003..

Tuo nauha vyötäröllä ei alunperin kuulunut suunnitelmiin ja mietinkin pitkään laitanko vai en. Se on tehty samasta pellavakankaasta. En oikein vieläkään tiedä pidänkö siitä noin, mutta olkoon.. Ajatukset jo vaeltaa uusissa suunnitelmissa. Olis tarkoitus ommella hieman verhoja, tyynynpäällisiä, ja uusi päällys sängynpäätyyn...

Legginsit oli "pakko" tehdä, kun oli ihan samanväristä trikoota jäänyt lojumaan.. Ne on Ottobre 6 / 2008 lehden kaavalla. Oli muuten tosi helppo ja nopea tehdä.Vielä yksityiskohtaa mekosta. En löytänyt omasta "varastosta" enkä kangaskaupasta oikean kokoisia ja värisiä nappeja, joten oli hyvä sauma kokeilla noita päällystettäviä. Ihan hauskat noista tuli, ja ainakin on oikean väriset :)

5 kommenttia:

 1. Nätti mekko neidillä!
  Ja napit eivät voisi olla paremmat ;-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko ja ihan mielettömän nätti kangas! Tässä just näkee, miten lapselle ja tytölle voi aivan hyvin laittaa mustaa :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen!!! Musta väri sopii lapsille mielestäni todella hyvin. Lapsen ihon väri on niin kuulas, että se vielä korostuu kauniisti mustan kanssa :) Mie tykkään!!!

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! Pakko olisi kyllä saada aikaiseksi tehdä omallekin tytölle jotain mustaakin - niin kivalta tuo näyttää. Nyt vielä kun vaaleanpunainen kausi ei ole kovin pahana :).
  Niin ja tuo pinkki nauha mekossa on mielestäni kaunis - kiva piristys =).

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis setti. Hienosti sopii yhteen ja pinnki nauha mekossa on just hyvä =)

  VastaaPoista