tiistai 7. heinäkuuta 2009

Päärynöitä ja lisää pupuja

Päärynät on olleet jo pidempään suunnitelmissa, mutta en ole saanut aiemmin aikaiseksi. Marimekollahan on myös päärynäkangasta, mutten tiedä minkäkokoisia ne päärynät siinä on. Ajattelin, etten teekkään päärynöitä kun muistin ton, mutta tein nyt siitä huolimatta. Ihan pirteä tosta tuli, ja vähän vaihtelua meidän punavoittoiseen vaatevalikoimaan.

Body on taas samalla kaavalla kuin noi edelliset, resorit on tummanruskeat. Päärynät on omapiirtämiä. Kangasvärit tälläkertaa pelkästään Donnoa. Kankaan suhteen tein oikean löydön, vaikuttaa tuohon painamiseen hyvältä kankaalta. Väri tuli tasaisesti ja vaikka kangas joustaa joka suuntaan, niin venytettäessäkin väri on tasaista. Väriä ei mennyt lähes ollenkaan kankaan nurjalle puolelle. Kangas on jotain joustavaa trikoota, pehmeää ja silti napakan tuntuinen kangas.


Taas näitä vaaleanpunaisia.. Vaikka pupu nyt on lila, mutta kuitenkin.. Tämä on ihan samanlainen body kuin edellinen, eri kuvilla vaan. Pupu on sama kuin edellisen postauksen iso pupu, tässä vaan pienemmässä koossa. Nämä pääsee heti käyttöön, kun tällähetkellä on lähes pula oikeankokoisista bodyista..

9 kommenttia:

  1. Voi mikä päärynä body. Mullakin on ollut mielessä tehdä päärynä painantaa ja sabluuna onkin jo valmiina vielä kun sais tehdyksi.

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja, sekä päärynät että puput! Näistä kyllä saa inspiraatiota kaivella taas itsekin värejä esiin. Yllättävän vaikeaa vain löytää tuollaista hyvää vaaleaa trikoota, mitä itsekin olisin ostattelemassa... Mistä sinä mahdoit tuota kangasta löytää?

    VastaaPoista
  3. Vierailulla täällä!! Todella ihania töitä olet loihtunut! Ja muutenkin hieno blogi sinulla!

    VastaaPoista
  4. Hiipu: Löysin kangasta ihan tosta lähikangaskaupasta, ja niilläkin valikoima vaihtelee, eli en tiedä saako sitä vielä jatkossakin. Olen kuullut että kangastukku myy ihan laadukasta interlock-trikoota, ajattelin että vois sitäkin kokeilla.

    VastaaPoista
  5. Ihania taas :) Olis tosi ihana koittaa kankaanpainantaa,mutta ei taida meillä onnistua.Liikaa uteliaita ja nopeita sormia ;)

    VastaaPoista
  6. Heippa!
    Kiva kun kävit mun blogissa, tulin vastavierailulle!
    Ihania painotöitä sulla. Täytyis taas itsekin jotain painaa...mun on vaan niin vaikeä keksiä mitään mieleistä kuvaa!

    VastaaPoista
  7. Kiva tuo päärynä, ja mä tykkäsin alempana olevista barboista myös :) Hieno jälkeä on töissäsi, ei suhruja eikä vinksahtaneita saumoja *keteellisena*
    T: http://miisamia.vuodatus.net

    VastaaPoista
  8. Sä oot kyllä aika mestari tossa painannassa. Ei tosiaan yhtään vinksallaan olevia kuvia tms. Onko sulla noissa sabluunoissa monta kuvaa samassa, vai painatko esim. jokaisen pupun erikseen?

    VastaaPoista
  9. Sari: Yöllä minäkin näitä teen, päivällä ei hommasta tule mitään, kun keskeytyy vähän väliä..
    Heidi: Jokainen kuva on painettu erikseen. Mietin kyllä, että saisko monta yhtäaikaa, mutta sabluunan leikkaamisessa on melko kova homma. Jos tarkkaan katsoo, jokainen pupu on vähän erilainen :)
    Mia: Kyllä niitä vinksahtaneita saumoja aina välillä täältäkin löytyy :)

    VastaaPoista