lauantai 8. elokuuta 2009

Siilejä

Tämä paita on esikoiselle, eli viisivuotiaalle pojanviikarille. Kankaat trikoota ja kaava muokattu Ottobren raglanpaidasta. Siilit on itsepiirrelty ja värit Donnon. Tälläinen ei ollut ollenkaan suunnitelmissa, mutta kun on enimmäkseen tullut tehtyä tuolle pienemmälle ja esikoinen pyysi siilejä, niin tein sitten tälläisen. Hän kun tykkää kaikista eläinjutuista..

Siilejä oli mukava tehdä, kun ei tarvittu kuin kolme sabluunaa, ja kuva on melko yksinkertainen.. En muistanutkaan kuinka kamala on tehdä kaula-aukko tuollaisella perinteisellä tavalla, kun olen viimeaikoina ommellut vain vauvanpaitoja.. Ei tuosta ihan täydellistä tullut, kun olen niin laiska laittamaan resoriin niitä neljäsosamerkkejä..

Toivottavasti paita ei näytä yöpaidalta, jotenkin tuo kuvio ja vaaleansininen yhdessä..? Miksei yöpaitanakin voisi käyttää, mutta se ei nyt ollut aivan tarkoitus..

13 kommenttia:

  1. On kyllä tosi ihanan näköisiä siilejä, hitsit kun itelläkin ois aikaa taas kokeilla tota kankaanpainantaa..

    Mitenkäs muuten teet kestovaippoihin säädettävät kuminauhat??

    VastaaPoista
  2. Siili on todella suloinen. Eikä tuo nyt liian yöpaitamainen ole ainakaan allekirjoittaneen silmään.

    VastaaPoista
  3. Onpas nätti paita ja kauniisti olet taas ommellut! :)

    VastaaPoista
  4. Ei minustakaan näytä yöpaidalta. todella siistin näköistä ompelujälkeä ja siilitkin niin symppiksiä :) Mullakin on pyörinyt siilit mielessä painannan suhteen :D

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana minusta! Annatko aina värin kuivua välillä kun vaihdat sabluunaa????

    VastaaPoista
  6. Aivan supersuloinen siilipaita! Eikä yhtään yöpuvun näköinen. Tummanruskeat sammarit kaveriksi. :)

    VastaaPoista
  7. No kiva jos ei näytä yöpaidalta :D Pintse, mä voin laittaa niistä säädöistä vaikka kuvia seuraavaksi kun ompelen vaippoja. Käytän sellaista muovisolkea niissä. Tarkoitus olisi pian ommella, kankaat jo tilauksessa..
    Prinsessa Triolle: Painan aina yhdellä sabluunalla kaikki kuvat kaikkiin kappaleisiin, kun siirryn seuraavaan sabluunaan, ensimmäiset on jo sen verran kuivia, että voi painaa toisella sabluunalla päälle. Mutta siis märän värin päälle ei kannata mennä sörkkimään.. Donnon väri kuivuu tosi nopeasti, kun esim. Semitonella painaminen paljon hitaampaa, kun kestää kauan kuivua.

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanaa! Minäkin olen vähän aika sitten tehnyt siilikuosin, mutta en ole vielä ehtinyt painaa mitään..

    Lotta

    VastaaPoista
  9. Tosi suloinen paita!!! Eikä minusta yhtään yöpaitamainen! Juuri ostin Iipolle H&M:ltä bodyn jossa on vaaleansinisellä pohjalla siilejä ja ajattelin, että niitä voisi koettaa painaa itsekin :) (Tosin miulla on edelleen siilit ja sienet pannassa, kun jo useampi kuukausi sitten onnistuin möhlimään painantojen kanssa niin totaalisesti, että ei oo vielä napannut palata aiheeseen :D) Ehkä tämä siun versio nyt antaisi rohkeutta palata aiheeseen!

    VastaaPoista
  10. Ihana siilipaita! (Itse olen hulluna siileihin) Eikä näytä yöpaidalta...

    VastaaPoista
  11. Onpa suloinen siili-paita! Ja muutenkin blogissasi on todella ihania ja taitavasti tehtyjä juttuja :)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania nuo kaikki painojuttusi! Siilit ja päärynät ehkä ihanimmat.

    VastaaPoista
  13. Aivan uskomattoman hienoja vaatteita sinun blogissa. Tuo siilikin niin suloinen. :)

    VastaaPoista