sunnuntai 24. tammikuuta 2016

TunikaJopas on ollut hiljaiseloa.. Jotain pientä kuitenkin on aina tekeillä. Pitkästä aikaa tuli ommeltua jotain myös itselle. Hellapuulta tarttui mukaani tämä ihana trikoo, tätä vain ei voinut vastustaa. Ja kieltämättä tämä sopii tunikaan kivasti. Tulin ostaneeksi vain metrin pätkän, joten piti vähän hihoihin soveltaa, jotta sain täyspitkät hihat.

Kaavana tässä on oma sovellus muutamasta valmiskaavasta. Pitääpä katsella kangaskaappia "sillä silmällä", josko sieltä löytyisi joku muukin kangas josta itselle voisi jotain ommella. Sen verran kiva ompelus oli tämä, ja mukava saada uusi vaate joka on mieleinen ja oikean mallinen itselle :)

Pahoittelut surkeasta kuvasta, nyt kävi niin että kannettavani sanoi sopimuksen irti.. Käsittämätönä, jo toinen kovalevy joka hajoaa muutaman vuoden sisään.. Nyt toivon, että kuvat ja tiedot saadaan romusta pelastetua..

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei Johanna :) Yleensä teen tuosta lyhyen hihan saumasta "jatkon", mutta tällä kertaa ompelin myös alemman hihan olkapäältä asti. Taitaa siis olla tuplahiha :)

   Poista
 2. Hyvän näköinen tunika! Toivottavasti saat tiedot vanhasta kovalevystä ulos. Nykyään kaikki koneet tuntuvat hajoavan todella nopeasti :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, on kyllä käsittämätöntä, että koneet ei kestä mitään. Ja miten se varmuuskopiontikin on niin vaikeaa..

   Poista
 3. On kyllä kaunis tunika ja kaunis kangas. Olen sun blogissa ekaa kertaa ja liityin heti lukijaksikin. Ois tosi kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa lukijaksi. Tulen kyläilemään blogissasi :)

   Poista
 4. Kaunis tunika! Mustat hihat sopii hienosti :)

  VastaaPoista